2014-02-22 08:40:06• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Kos - Figyeljen oda párkapcsolatára

Napi horoszkóp február 21-re a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos horoszkóp

Kos III. 21. - IV. 19.

Figyeljen oda jobban a párkapcsolatára! Ha hétvégén is folyton csak dolgozik, akkor azzal azt éri el, hogy a kedvese szép lassan eltűnik az életéből! A legszörnyűbb ebben az, hogy ehhez még el sem kell hagynia önt.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Bika

Bika IV. 20. - V. 20.

Ön kifejezetten szereti az állóvizet, ha nem történik semmi különös, ha csendben pihenhet és teheti a dolgát az otthonában. Sajnos, ma erre nemigen lesz módja. Ami történik, az épp azért van, hogy kimozdítsa önt e helyzetéből.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - ikrek

Ikrek V. 21. - VI. 21.

Valószínűleg hosszú útra kell indulnia a közeljövőben. Jól teszi, ha a hétvégét arra használja fel, hogy erre felkészüljön. Nézze át, mi mindenre lehet szüksége, és készítsen listát az utazáshoz! Most még minden eszébe juthat.

Napi horoszkóp - rák

Rák VI. 22. - VII. 22.

Ön egyre sikeresebb, és az anyagiak terén is egyre jobban áll, de a magánéletével törődnie kellene. A kedvesével éppen azért szaporodhattak meg a vitái az utóbbi időben, mert róla valahogy elfeledkezett.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Oroszlán

Oroszlán VII. 23. - VIII. 22.

Nagyon nagyra vágyik, de amit most elérhet, az bizony messze elmarad attól, amit remélt. Kesergés helyett inkább készítsen új stratégiát, és nézzen körül a baráti körében, hogy kitől is remélhetne segítséget!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Szűz

Szűz VIII. 23. - IX. 22.

A mai napon nem tétlenkedhet tovább: muszáj lesz az emberek közé mennie. Ez azért is nehezére eshet, mert az utóbbi időben visszavonulót fújt. Ne higgye azt, hogy mindenki az ellensége. Ez súlyos téveszme.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Mérleg

Mérleg IX. 23. - X. 22.

A jegyében járó Marsnak hála, most képes végre határozott döntéseket hozni. Az életét egyre pontosabban kell irányítania, ehhez megfelelő terveket kell készítenie. Ne bízzon már semmit a véletlenre!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Skorpió

Skorpió X. 23. - XI. 21.

Régóta fontolgatja, de a mai napon végleg be kell látnia, hogy itt az ideje a változásnak. Kezdetnek megteszi az is, ha az otthonában forgat fel mindent. Bár még nincs tavasz, de ön már belekezdhet egy igazi nagytakarításba.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Nyilas

Nyilas XI. 22. - XII. 21.

Végre a sarkára kellene állnia: ne hagyja, hogy mindenki kihasználja önt! Ha nem mutat erőt, akkor hamar a fejére nőhet a családja éppúgy, mint a kollégái a munkahelyén. Tanuljon meg végre nemet mondani!

Napi horoszkóp - Bak

Bak XII. 22. - I. 19.

Itt az ideje, hogy a kezdeményezést végre a kezébe vegye. Ha végre sikerül megszabadulni alaptalan gátlásaitól, és őszintén meg tudja fogalmazni magának is, hogy mit érez, akkor a párkapcsolatában is új fejezet nyílhat.

Napi horoszkóp

Napi Horoszkóp - Vízöntő

Vízöntő I. 20. - II. 18.

Nem dönthet folyton egyedül bizonyos kérdésekben. Ha valakiben bízhat, az a kedvese. A régi, s nem az az új, aki felé esetleg kacsingatna. Sajnos az a helyzet, hogy az új kapcsolata csak kihasználná önt. Nem pedig támogatná.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Halak

Halak II. 19. - III. 20.

A legszívesebben elmenekülne egy lakatlan szigetre. Magányra vágyik, ám, ha belegondol, hogy ez tartóssá is válhatna, attól meg nagyon is retteg. Most van csak igazán szükség a kompromisszumkészségére!

Napi horoszkóp
Astronet.hu

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: